İSAM 2016 Yaz Eğitim ve Araştırma Destek Programı Sona Erdi
Yeni açılan İlahiyat ve İslami ilimler fakültelerine destek vermek amacıyla İSAM tarafından bu yıl ilki düzenlenen Yaz Eğitim ve Araştırma Destek Programı’nın eğitim kısmı 5 Ağustos 2016 Cuma günü yapılan kapanış oturumuyla sona erdi.
İSAM Araştırmacı Yetiştirme Projesi (AYP) kapsamında 11 Temmuz 2016 Pazartesi günü başlayan program kapsamında araştırmacılıkla ilgili teorik ve pratik konulu seminerler ile İSAM Konuşmalarından oluşan toplam 150 saatlik (75 blok) seminer serisi gerçekleştirildi.
54 öğretim elemanının katılımıyla başlayan programın ilk kısmı, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası fakültelerce akademisyenlere verilen izinlerin iptal edilmesi üzerine 30 katılımcı ile tamamlandı. Kapanış oturumunda programı tamamlayanlara sertifikaları takdim edildi.
Programın ikinci kısmında söz konusu katılımcılardan bir bölümü, araştırmalarını yapmak üzere önceden belirlenen sürelerde İSAM’da çalışmalarını yürüteceklerdir.
Yazım Tarihi : 09/08/2016
|